Lolitabutiken (Swedish review)

Hej allihopa, Okej så nu medans jag är sjuk och inte har något att göra så tänkte jag att jag kunde göra en liten recension av lolitabutiken.se som är en svensk relativt nystartad lolita internetaffär. De brukar även finnas med på lite olika event som NärCon och PeppCon.
Jag tycker att detta är helt underbart då det gör att lolitakläder och accesoarer blir mycket lättare att få tag på i Sverige. Jag gjorde en liten testbeställning nyligen och allt har funkat skitbra! Personalen är riktigt trevlig och leveransen är snabb och helt felfri. 10/10 rakt igenom!

Jag beställde 2st par strumpor och en fin röd rosettring.
När man beställer får man en liten present och jag fick en gullig liten kartong med två st apelsintuggummin!
Jag är helnöjd med min beställning!

 

IMG_2496-0.JPG

IMG_2500-0.JPG

/ Viola Whimsical

Advertisements

Leave a reply!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s